Palkanlaskenta ja muut tilitoimistopalvelut Nokialla

Viekö kirjanpito aikasi? Haluatko varmistaa, että palkanlaskenta on hoidettu oikein? Jätä yrityksen taloushallinto Tilitoimisto Erolan hoidettavaksi, niin sinulle jää enemmän aikaa oman liiketoimintasi harjoittamiseen. Samalla talousasiat tulevat varmasti hoidetuksi oikein.

Tarjoamme kattavat tilitoimisto- ja taloushallinnon palvelut pk-yrityksille. Voimme räätälöidä palvelukokonaisuuden yrityksesi tarpeita vastaavaksi.

  • Kirjanpito, tilinpäätöstyöt ja veroilmoitukset
  • Palkanlaskenta
  • Toimistopalvelut

Tehokasta taloushallintaa

Käytössämme ovat nykyaikaiset taloushallinnon ohjelmistot, jotka varmistavat tehokkaan ja nopean palvelun. Kirjanpito-ohjelmamme on Lemonsoft ja veronlaskentaohjelmana Profit Hunter, joiden kanssa teemme myös yhteistyötä.  

Ota yhteyttä – kysy lisää

Kun tarvitset taloushallinnon asiantuntijan palveluita, ota yhteyttä! Keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi parhaiten sopivat taloushallinnon ratkaisut.

Haluatko lisätietoa palveluistamme?

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tilitoimisto Erola
Härkitie 12 A 1
37100 Nokia

Y-tunnus: 17148626
Puh: 040 831 3199

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tilitoimisto Erola:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.